Box Banner

Modtag din "Prøv Det" Boks

Bliv medlem i dag og modtag din første boks (Værdi 65€)

Forsendelsen er gratis
Produkterne kan variere fra boks til boks

Hvordan det fungerer

Prøv

Fortæl os lidt om dig selv, så vil vi sende dig en DutBle Boks på prøve for kun €0 for at vise dig, hvor cool vi er ;

Ny prøve

To uger senere vil vi sende dig den første DutBle Boks i serien, fyldt med 5-8 ting i fuld størrelse for en værdi på over €0

Kontrollere

Du bestemmer. Ingen kontrakter, ikke noget med småt. Ikke tilfreds? Opsig straks.

Stem

Vær med i vores fantastiske DutBle-fællesskab, stem på din yndlings-ting. Din stemme tæller!

Over 20.000 Bokse er allerede afsendt

€0+ værdi for kun €0
Hver anden måned

Vores koncept

Vi er alle skyldige i at kaste et ekstra blik på alle mulige annoncer, når det gælder smykker, skønheds-trends eller bare noget tilbehør, som ser ud til at passe perfekt til den nye trøje, man lige har købt?

Der burde altid være en vis sum penge, som du kunne bruge på skønhed og mode-ting hver måned, ikke?! Du betragter det måske som en del af dine behov og ikke overdrevent forbrug, men er det nu helt sandt?

Hos os kan vi tilbyde dig det samme for meget mindre! Vores mission er enkel! Det seneste modetilbehør og de mest moderigtige skønhedsprodukter for en udgift, som er en brøkdel af, hvad du generelt betaler.

Hvordan gør vi det?
Blandt andet ved at oprette nyttige samarbejdsaftaler med andre cool brands, men også ved at præsentere produkter med deres egne brands.

FÅ DIN BOKS!

 

Our #DUTBLE members & partners love us!

Hver gang, at jeg modtager en box, er det ligesom at have fødselsdag. Jeg føler mig speciel, spændt og glad på samme tid. Jeg kan ikke vente med at åbne min box og føle mig smukkere. Enhver kvinde fortjener denne oplevelse.

Niamh Dorrian
Happy Member

Månedens favoritdag er helt sikkert dagen, hvor min DutBle box ankommer! Jeg bliver mere og mere spændt for hver gang, jeg åbner den!

Mirela Ramic
Happy Member

DutBle Boxen har nogle meget smukke ting! Jeg var især overrasket over, at det passede min stil så godt. Fantastisk koncept!

Leoniek Moraal
Happy Member

Jeg elsker den her box. Wow, den var fantastisk, den var helt perfekt. Denne goodie-box er så fantastisk med alle mulige skønne ting. Fra ansigtsmaske til hår- og smykke-tilbehør med mere. Jeg er helt vild med det alt sammen.

Larissa Bruin
YouTube Review

Jeg elsker den her box. Wow, den var fantastisk, den var helt perfekt. Denne goodie-box er så fantastisk med alle mulige skønne ting. Fra ansigtsmaske til hår- og smykke-tilbehør med mere. Jeg er helt vild med det alt sammen.

Larissa Conte
@larissacconte

Sharing is caring, og det er, hvad DutBle gør for os. Jeg elsker mine cool og stilfulde smykker, herlige ansigtsmasker, sjove fødselsdagskort og søde hårelastik til at lave den perfekte hestehale.

Debbie Savage
@debbiessavage

Boxene fra DutBle er supergode! Du modtager nye ting hver gang. Det er altid en overraskelse, hvad der vil være i boxen næste gang. I har et vinderkoncept!

Casey Wegdam
@caseywegdam

Boxen er kommet, og det er sådan nogle skønne goodies! Det er superdejligt at modtage en overraskelses-pakke fra DutBle. Jeg er meget tilfreds!

Zoë Lucas
@xzoelucas

Jeg er meget imponeret over disse kvalitetsprodukter. Jeg modtog min DutBle-box, indpakningen var utroligt sød og bare det at pakke den op var spændende. Jeg anbefaler den varmt, hvis du ønsker dig en box, som rent faktisk giver dig ting, som du kan bruge. Den bed...

Pennina
@pninna_rose
 

Ikke tilfreds? Opsiges når som helst.

Der står intet med småt eller en skjult agenda. Den kan altid opsiges, når du ønsker det.
Stadig ikke helt overbevist? Så læs videre.

Der er intet! Intet med småt og ingen skjulte agendaer. Du styrer det og bestemmer!
DutBle Boksen er en boks fuld af cool ting indenfor mode, skønhed og livsstil, som er valgt ud på basis af populære trends og kvalitet. Hver boks er en overraskelse, og værdien er altid mindst €0!

Vi elsker selv mode og skønhed, så vi sammensætter en box hver anden måned med stor omhu og kærlighed.

Vi sørger for, at ingen af boxene indeholder det samme. Så du skal ikke bekymre dig om at få det samme flere gange.
Ja det gør! 29.95$ hver anden måned / DutBle Boks (+ alle de skønne special-aftaler kun for medlemmer, som du naturligvis vil modtage som DutBle Box medlem) – inklusiv forsendelse! Det er alt!
Her hos DutBle er vi ikke fan af sådan noget. DutBle Boksen er et abonnement. På trods af det, så går vi ikke op i forpligtelser. Dette betyder, at du kan afmelde dit abonnement når som helst (selvom vi selvfølgelig ville blive en lille smule kede af det).
Du vil få DutBle Boksen bragt til din dør hver anden måned!
Absolut ikke! Du skal kun betale for tingene, som vi sender dig! Du kan afmelde dig når som helst. Intet problem! Vi arbejder på månedlig basis, hvilket betyder, at du kan afmelde dig hver måned.
Ja, den gør! For at ønske dig velkommen som DutBle Box medlem, vil du modtage din første box for kun €0!
"Prøv Det" Bokse behandles omkring 7 – 10 dage efter tilmelding. Du kan følge hver enkelt boks via din konto!

€0+ værdi for kun €0
Hver anden måned

Forsendelsen er gratis