Box Banner

Waar mag jouw
Try-Out Box heen?

Bestel vandaag de toffe try-out box
en laat je verrassen!

Al meer dan 20,000 boxen verstuurd!
Producten kunnen per box verschillen

Hoe werkt het

Test uit

Vertel ons iets over jezelf, en we sturen je een een try-out DutBle Box voor slechts €9, om je te laten zien hoe cool we zijn ;)

Herhaal

14 dagen later sturen we je jouw eerste herhaal DutBle Box gevuld met 5-8 full-size producten met een waarde van meer dan €80.

Controle

Je bent "in control". Geen contracten, geen kleine lettertjes. Niet blij? Altijd opzegbaar en geld terug garantie.

Stem

Join onze geweldige DutBle community, stem voor jouw fav items. Jouw stem telt!

Al meer dan 20.000 boxen verzonden

€80+ waarde voor slechts €27
Elke 2 maanden

Al meer dan 20,000 boxen verstuurd!

Ons concept

Admit it: Welke chick wordt er niet hebberig van als je de nieuwste sieraad, beauty, accessoire trends voorbij ziet komen? Guilty!

Hoeveel geld geef jij stiekem elke maand weer uit aan beauty en fashion items? Waarschijnlijk is het antwoord: veel :) Naar onze mening té veel, want bij de meeste items die je koopt, betaal je namelijk flink voor ‘het merk’.

Think about it: Waarom zou je meer dan €100 betalen voor items die wij jou kunnen bieden voor veel minder?

Onze missie is simpel! Wij willen jou voorzien van de tofste fashion en mooiste beauty items, voor echt een schijntje van wat je ergens anders betaalt!

Hoe kunnen wij die aanbieden? Easy, namelijk door:
Onder andere door slimme samenwerkingen met andere mooie, toffe merken en door producten onder eigen merken uit te brengen.

IK WIL EEN BOX!

 

Onze #DUTBLE leden & partners houden van ons!

Ik kijk er altijd naar uit om mijn DutBle Box te ontvangen, omdat ik weet dat deze vol zit zijn met trendy items van goede kwaliteit die ik goed kan slijten. Ik zou dit echt aan iedereen aanbevelen.

Niamh Dorrian
Happy Member

"Elke keer als ik een box ontvang, voelt het als mijn verjaardag. Ik voel me speciaal, excited en blij tegelijkertijd. Ik kan niet wachten om mijn doos te openen en me mooier te voelen. Elke dame verdient dat gevoel"

Mirela Ramic
Happy Member

Mijn lievelingsdag van de maand is zeker de dag dat mijn DutBle box binnenkomt! Ik word zelfs nog blijer iedere keer dat ik hem open!

Leoniek Moraal
Happy Member

De DutBle Box heeft hele leuke items! Ik was vooral verrast dat het zo goed bij mijn style aansloot. Super goed concept!

Larissa Bruin
YouTube Review

Ik ben gek op deze box, wow wat geweldig, echt perfect. Deze box met goodies is zo tof, vol met allerlei leuke spulletjes. Van gezichtsmasker tot haar- en sieradenaccessoires en meer. Ik ben helemaal verliefd op ze allemaal.

Larissa Conte
@larissacconte

"Sharing is caring" en dat is wat DutBle voor ons doet. Ik hou van mijn coole en stijlvolle sieraden, geweldig gezichtsmasker, leuke wenskaart en schattige scrunchie om de perfecte pony mee te maken.

Debbie Savage
@debbiessavage

De boxen van DutBle zijn echt geweldig! Elke keer ontvang je weer nieuwe dingen. Het is altijd een verrassing wat er de volgende keer weer in de box zit. Een winnend concept!

Casey Wegdam
@caseywegdam

De box is toegekomen en wat zijn de spulletjes leuk! Het is super leuk om een verrassingspakket van DutBle te ontvangen. Ik ben er ontzettend blij mee.

Zoë Lucas
@xzoelucas

Ik ben echt onder de indruk van de hoogwaardige producten die ik in mijn DutBle Box heb ontvangen, de verpakking was buitengewoon schattig, alleen om te openen was het al opwindend. Ik beveel het ten zeerste aan als je een box wilt die je echt dingen geeft die je zul...

Pennina
@pninna_rose
 

Niet blij? Altijd opzegbaar.

We hebben geen kleine letters of verborgen contracten. Je kan altijd, wanneer jij wil, opzeggen.
Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan verder.

Die is er niet! Geen lange contracten, kleine lettertjes of moeilijke manieren om van je lidmaatschap af te komen. Jij bepaald, jij bent alitjd in controle!
De DutBle Box is een box vol met toffe fashion-,- beauty-, en lifestyle items die worden geselecteerd op basis van populaire trends en kwaliteit. Elke box is weer een verassing en de waarde is altijd minimaal €80!

We zijn zelf helemaal gek van fashion en beauty, dus stellen elke 2 maanden met veel zorg en liefde de box samen. Geen box is hetzelfde, daar zorgen wij wel voor. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je meerdere keren dezelfde items krijgt.
Ja, dat klopt! €27 per 2 maanden / DutBle Box. That's it! Daarvoor ontvang je onder andere de 2-maandelijkse DutBle Box (inclusief verzendkosten). Plus, daarnaast heb je recht op alle extra te gekke exclusieve DutBle Box lid aanbiedingen natuurlijk.
Daar houden we namelijk niet van. DutBle Box is een abonnement, maar we doen niet aan verplichtingen. Dit betekent dat je ten allen tijde kunt kiezen om je abonnement te stoppen (hoewel dat ons hart wel een klein beetje zou breken natuurlijk).
Je ontvangt de DutBle Box elke 2 maanden op je deurmat!
Zeker niet! Je hoeft alleen te betalen voor de dingen die we jou verzenden! Je kan elke maand opzeggen. "No questions asked!"
Ja, dat klopt! Om jou welkom te heten als DutBle Box lid ontvang je jouw eerste box voor slechts €9!
De Try-Out Boxen worden ongeveer 10 - 14 dagen na aanmelding verwerkt. Je kunt de status van elke box simpel zelf in jouw account volgen!

€80+ waarde voor slechts €27
Elke 2 maanden

Al meer dan 20,000 boxen verstuurd!