Jouw ultieme
verwenmoment!

Probeer gratis je eerste box t.w.v. €100.
Betaal slechts €5 verzendkosten!

Al meer dan 4500 members gingen je voor!

Ontdek producten. Laat je verrassen!

Exclusieve voordelen
en 3-maandelijkse box!

Ontvang elke 3 maanden een nieuwe box met toffe items om uit te proberen. Plus geniet van alle Premium voordelen die de DutBle te bieden heeft!

Veel voor weinig
& altijd opzegbaar!

Waarde per box is altijd meer dan €100! Jij betaalt slechts €9.95 per maand.
Toch niet blij? Geld terug garantie. Altijd opzegbaar!

Er wordt niets van
je verwacht!

Het is absoluut niet verplicht om iets op je social media te posten.
Maar als je wil, stellen onze deelnemende merken het natuurlijk op prijs!

Meer dan 4500 members gingen je voor

#dutblebox

How it all works

Je ontvangt eerst een te
gekke welkomst box om te
vieren dat je lid bent
geworden!

Elke drie maanden ontvang je
een box vol happiness!

Zo ontdek je elke keer
weer nieuwe merken!

So what is the catch?

Die is er niet! Geen kleine lettertjes of verborgen contracten! Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan verder:

Die is er niet! Geen kleine letters of verborgen contracten! Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan verder.
De DutBle Goodiebox is een box vol met te gekke items van toffe en nieuwe merken! De mooiste sieraden, beste huidverzorging en trendy accessoires worden geselecteerd op basis van populaire trends en kwaliteit. Elke box is weer een verassing en de waarde is altijd minimaal €100!
Ja, dat klopt! €9.95 per maand. That's it! Daarvoor ontvang je onder andere de 3-maandelijkse DutBle Giftbox (inclusief verzendkosten). Plus, daarnaast heb je recht op alle extra te gekke features als Premium Blender natuurlijk.
Daar houden we namelijk niet van. DutBle Giftbox is onderdeel van de DutBle Premium Blender Club dat een maandelijks abonnement is, maar we doen niet aan verplichtingen. Dit betekent dat je ten allen tijde kunt kiezen om je abonnement te stoppen (hoewel dat ons hart wel een klein beetje zou breken natuurlijk). Let op! Om recht te hebben op de welkom box moet je wel tenminste 1 maand lid blijven (Dat is de €5 + 1 x de maandcontributie). Wel echt een goede deal toch?
Je ontvangt de DutBle Box elke 3 maanden op je deurmat!
Zeker niet! Je hoeft alleen te betalen voor de dingen die we jou verzenden! Je kan elke maand opzeggen. "No questions asked!"
Ja, dat klopt! Om jou welkom te heten bij de Premium & Goodiebox Club ontvang je jouw eerste box gratis als welkomstgeschenk, je betaalt alleen €5 verzendkosten! Belangrijk: Let op! Om in aanmerking te komen voor de welkomst box, moet je minstens een maand lang een member zijn geweest (dus de €5 + 1 x de maandelijkse kosten). Maar, deze maand telt natuurlijk wel mee voor je volgende box. Geweldige deal, toch?
De welkomst boxen worden één keer per maand opgestuurd, aan het begin van elke maand. Bijvoorbeeld: als je een Premium Blender bent geworden in september, wordt je welkomst box naar jou gestuurd rond 10 oktober. Ben je een Premium Blender geworden in oktober, dan rond 10 november, etc.

Ben je overtuigd en wil je jezelf trakteren?